Skip to content

Gyakori kérdések

Több csomag közül választhattok, a tanácsadástól kezdve a Nagy Nap koordináción át, a teljeskörű esküvőszervezésig, illetve ezek kombinációja is leehtséges. Mindig egy konzultáció után tudok személyre szabott ajnálatot adni, amiben biztosan azok a tételek szerepelnek, amikre nektek szükségetek van.

Emellett elérhető nálam egy virágfal, aminek virágai cserélhetőek, illetve megtalláhatóak nálam apróbb kiegészítők és személyre szabott vers szolgáltatás is!

A teljeskörű esküvőszervezés esetén a kezdetektől mellettetek vagyok és segítségetekre vagyok mindenben, amiben szükségetek van rá. A Nagy Nap koordináció esetében az esküvőszervezés alatt Ti veszitek kezetekbe a folyamatokat, Ti keresitek fel a szolgáltatókat, Ti egyeztettek velük és az esküvő előtt kb 1 hónappal felveszem velük a kapcsolatot, és az esküvőtök reggelétől már én foglalkozok velük, nektek már csak élvezni kell a napot!

A teljeskörű esküvőszevrezésbe természetesen beletartozik a Nagy nap koordináció is! 🙂

Az esküvőszervezést nem lehet elég korán elkezdeni, de átlagosan olyan 10-12 hónapot szoktak rá szánni a párok. Magát az esküvőt meg lehetne szervezni rövidebb idő alatt is, viszont a népszerűbb helyszínek és szolgáltatók már évekre előre le vannak foglalva, így érdemes ezeket időben kiválasztani.

Mindenképp szükséges egy személyes vagy online találkozó, ahol megismerjük egymást és én megismerem az igényeiteket! Ez alapján adok egy személyre szabott ajánlatot nektek, majd szerződünk. Az eslő részletet szerződéskötéskor, a második részletet pedig az esküvő utáni hétig kell rendezni. 

Kizárólagos partnereim nincsenek, így szívesen dolgozok azokkal a szolgáltatókkal, akiket Ti szeretnétek, viszont az olyan szolgáltatókra, akikkel még nem dolgoztam korábban felelősséget nem tudok vállalni! 

Maradt még benned kérdés? Küldj nekem üzenetet, és megválaszolom!