Skip to content

Élménybeszámoló – Barbi és Berti esküvő

Barbi és Berti esküvő - 2021. 08.14.

Barbi és Berti egy nyereményjátékon keresztül találtak meg engem, ahol megkerülve a játékot, a biztosra menve rögtön nekem írtak. Barbi azt mondta, hogy szimpatikus volt a bemutatkozásom és a képem, ezért mindenképp velem akartak dolgozni, ezt ezúton is köszönöm nekik.

Az első találkozó, megbeszélés, ismerkedés sok ideig váratott magára, hiszen a vírushelyzet miatt nem volt lehetőségünk beülni egy helyre a viszonylag nagyobb távolság pedig szintén nehezítette a helyzetünket.

Szerencsére az élet úgy hozta, hogy akkoriban költöztem, így rögtönözve kialakítottam magamnak egy irodahelyiséget, ahol tudtam őket fogadni. Az első megbeszélés nagyon gördülékenyen ment, próbáltunk átbeszélni mindent, ami szóba jöhet és amit semmiképpen sem szeretnének. Mivel sokáig nem tudtunk találkozni, viszont ők izgatottak voltak, elkezdtek utánajárni szolgáltatóknak, így voltak olyan részek, amivel kapcsolatban teljesen kész tervvel érkeztek. Így a helyzet kicsit megváltozott, inkább védőháló voltam nekik, aki segít tanácsokat adni, illetve átolvasni a szerződéseket, és még hiányzó szolgáltatókat megszerezni.

A megbeszélés után rögtön felvettem a már meglévő szolgáltatókkal a kapcsolatot, illetve a hiányzókra még ajánlottam. Nehéz helyzetben voltam, ameddig a helyszínt nem láttam, mert bár képeket mutattak róla és a pár már többször volt ott, így amennyire tudták leírták nekem a lehetőségeket, mégis a helyszínbejárás során kerültem közelebb a megoldáshoz.

Körbejártunk mindent, csodaszép helyszín, kedves fogadtatás várt minket a Dominium Pincészetnél. Minden információt rögtön megkaptunk, amire csak szükségünk volt, illetve nagyon rugalmasnak ismertem meg a tulajdonost. Ezt a hozzáállást az esküvő napján is tanúsította.

Az esküvő előtt személyesen még egyszer találkoztunk, hogy az utolsó simításokat, végső forgatókönyvet átbeszéljük. Szerencsére a pár előtte nemrégiben vett részt egy esküvőn, így tudtak nekem visszajelzést adni, hogy azon az esküvőn mi tetszett nekik és mi nem, így jobban meg tudták fogalmazni, hogy mit is szeretnének a Nagy napjukon látni.

A Nagy Napot egy nagyon profi csapat vezényelte le. A pár az egész esküvőt szabad téren tervezte, így a lakodalomhelyszínhez egy sátrat állítottak fel, amibe különleges székeket és asztalokat hoztak. A dekorációt egy helyi csapat, a Magnólia Műhely csinálta, fotófallal, boldogságkapuval, csokrokkal és csodálatos asztaldíszekkel készültek. A vendégeknek pirografált korongot adtak ajándékba, amin mindenkinek a neve szerepelt, illetve egy pálinkát.

A cateringtől eleinte picit féltem, ugyanis sosem volt még tapasztalatom hasonlóval. Talán a legnagyobb pozitív csalódást okozta. A Séfkeréken csapata mind látvánnyal, mind az ételek ízvilágával teljes mértékben lenyűgözött.

A fotókat Dimény Réka készítette, a zenéket hajnalig Dj Petró biztosította. Nagyon jó volt a társaság, de kellett hozzá a hangulat és a pörgető zenék.

Másnap megkérdeztem a párt, hogy hogy érezték, hogy megérte engem megbízni. Berti csak annyit válaszolt, hogy mindenképp, mert ő a reggel folyamán többször akart jönni segíteni, de csak azt vette észre, hogy mindig minden rendben van. Ez elég nagy bók volt számomra, a célomat teljes mértékben elértem. A hajnali elsőkörös pakolás a cateringgel, az italpulttal és a dj-vel, valamint az utolsó körös pakolás a dekorációval és a bútorokkal eléggé lefárasztott, de az ilyen kedves szavakért bőven megéri a fáradtságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük