Skip to content

Kérdések, amik talán bennetek is megfordultak

Egy pár nemrégiben az alábbi kérdéseket tette fel nekem az első kapcsolatfelvételnél. Úgy gondolom ezeket a kérdéseket valóban hasznos átbeszélni, bízok benne, hogy nektek is segít a döntésetek meghozatalában! A kölcsönös szimpátia nagyon fontos, hiszen így tudunk a leghatékonyabban együtt dolgozni, 

Sok boldogságot kívánok nektek! 

Hogyan néz ki Veled a közös munka?

A közös munka velem pontosan olyan mértékig zajlik, ahogy Ti szeretnétek! Ha csak a szervezés egyes részeibe szeretnétek segítséget kérni, akkor annyiban veszek részt, ha az elejétől a végéig kéritek, hogy fogjam a kezeteket, akkor úgy lesz!

Mi történik az első egyeztetés során? Mire készüljünk?

Az első beszélgetés során felmérem az elképzeléseiteket, végigmegyünk egy listán, hogy én is teljesen képbe kerüljek a Nagy Napotok főbb elemeivel és Ti is biztosan minden fontosabb szolgáltatásra gondoljatok!

Mik azok a kérdések, amik Téged érdekelnek az első egyeztetés során?

Számomra a legfontosabb, hogy mikor, hol és hány fővel szeretnétek az esküvőt és hogy mi a körülbelüli költségvetésetek, hiszen így tudok segíteni, hogy biztosan jó irányba tapogassunk. Emellett kitérünk az első beszélgetésnél arra, hogy dj-t szeretnétek vagy zenekart, milyen dekoráció az első elképzelésetek és minden olyat átbeszélünk, amire már van tervetek! Természetesen ezek útközben teljesen vagy részben változnak, de az első egyeztetés lényege, hogy kicsit megismerjük egymást, kiderüljön, hogy kölcsönös-e a szimpátia és hogy nagyjából körvonalazódjon az esküvőszervezési folyamat.

Hogyan néz ki a szerződéskötés?

Az első találkozás után – miután felmértem az igényeiteket-, egy egyedi árajánlatot adok arra, amikben megegyeztünk, hogy milyen mértékben kéritek a segítségemet, miben lenne rám szükségetek. Amennyiben ezt elfogadjátok, akkor küldök nektek egy szerződést, amiben megegyezünk a fizetési feltételekről, hogy nektek, hogyan kényelmes a fizetés.

A teljeskörű szervezésbe és lebonyolításba milyen munkapontok vagy feladataid vannak?

 A teljeskörű esküvőszervezés a legrészletesebb csomag, hiszen abban ténylegesen minden benne van. Az tartalmazza a helyszínbejárást, a szolgáltatóitokkal való egyeztetést, kapcsolattartást veletek és a szolgáltatóitokkal az egész szervezési folyamat alatt, de ide beleférhetnek az egyéb, különlegesebb igények is, mint például a csokiszökőkút intézés is!

Újdonságként pedig a teljeskörű esküvőszervezést igénybevevő pároknak egyéb kiegészítőket is ajánlok, többek között virágfalat, szertartásdekorációt, személyre szabott verset, apróbb kiegészítőket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük