Skip to content

Nagy Nap koordináció – Ha a szervezési folyamatokat a kezetekben tartanátok

Sok menyasszony már kisgyermek kora óta szervezgeti, tervezgeti az esküvőjét. Ebben az esetben gyakran már szinte egyáltalán nincs, vagy csak apró segítségre van szükség az esküvőszervezőtől.

Azonban, még ha mindent meg is szervez a menyasszony és a vőlegény magának az esküvő előkészületei kapcsán, a Nagy Napon hatalmas segítséget nyújthat, ha van egy olyan személy, aki koordinálja az eseményeket és elhárítja a felmerülő problémákat.

Mit is takar a Nagy Nap koordináció?

A Nagy Nap koordinációja magában foglalja az összes fontos részletet, hogy az esküvő simán és zökkenőmentesen menjen. Ide tartozik az, hogy minden úgy nézzen ki-mire a helyszínre érkeztek-ahogy megálmodtátok, így számotokra is meglepetés lesz a varázslatos helyszín, valamint az időbeosztás koordinálása, a vendégekkel való kommunikáció és az összes szolgáltató koordinálása.

A Nagy Nap koordináció előnyei

Egy profi esküvőszervező a Nagy Nap koordinációval segíti a pár álomesküvőjét megvalósítani, miközben csökkenti a stresszt és az idegességet, amelyekkel az esküvői napok általában járnak. Az esküvőszervező tapasztalata és szakértelme garantálja, hogy minden részletre odafigyelnek. Bármilyen probléma vagy nem várt dolog felmerül, akkor koordinátorként tudok intézkedni anélkül, hogy megzavarnánk a legfontosabb napotok menetét!

 

A Nagy nap koordinációs kapcsolatfelvétel folyamata

Kb egy hónappal az esküvőtök előtt találkozok veletek, hogy megismerjem az igényeiteket, és átvegyem a már leszervezett szolgáltatókat. Természetesen, ha igénylitek, akkor még korábban is tudunk találkozni, ha még felmerül bennetek a kérdés, hogy a Nagy Nap koordinációnál esetleg több segítségre is lenne szükségetek. Ebben az esetben javaslom a mielőbbi találkozást, hogy legyen idő mindent megtervezni!

Felveszem a kapcsolatot a szolgáltatóitokkal, és megbeszélem velük a részleteket, kitérek azokra a pontokra is, amit esetleg Ti nem érintettetek velük.

Elkészítem a forgatókönyvet, amit majd minden szolgáltató megkap, így mindenki tudja, hogy mikor mi következik, de mivel az esküvőtök napján én is jelen vagyok, így minden fontos időpont előtt jelzem nekik, hogy mi fog következni, így mindig készenlétben lesznek, és nem maradnak le semmiről.

Hogyan válasszátok ki az esküvőszervezőtöket a Nagy Nap koordinácóra?

Az esküvőszervező kiválasztása során fontos a szimpátia, hogy a beszélgetés során is azt érezzétek, hogy megbíztok a szervezőben, illetve, hogy a köztetek lévő kommunikáció könnyed, könnyen megértitek egymást. Továbbá nagyon fontos a referencia, a tapasztalat.

Amiben a Nagy Napon segítségetekre lehetek:

  • Az esküvő előtti hónapban felveszem a kapcsolatot a szolgáltatóitokkal, így aznap nektek már nem kell fogadni őket, illetve addigra én már mindent információt tudok, én foglalkozok velük.
  • Segítek a menetrend összeállításában, illetve tanácsot adok. (Ne feledjétek, a szervezés folyamata rátok hárul, teljes szervezésért a teljes körű esküvőszervezésre van szükségetek)
  • Ha van köszönőajándékotok, akkor annak kihelyezését is én intézem.
  • Ha van olyan szolgáltató, akit aznap kell kifizetnetek, akkor azt is nyugodtan rám bízhatjátok!
  • Igény esetén ott maradok másnap a dekoráció bontásáig, így nem nektek kell a dekoroshoz kelnetek másnap, nyugodtan pihenhettek, ameddig tudtok.
  • Ha bármi probléma vagy fennakadás van az est folyamán, igyekszek minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen az este.
  • Míg a ceremóniamesteretek végzi a dolgát, én a háttérben előkészítem a következő lépést, hogy azonnal, gördülékenyen mehessen tovább az este!

Az esküvő napján minden részletre odafigyelek: a vendégek fogadásától kezdve a szertartáson át az étkezésig és a szórakozásig mindent koordinálni kell. Az esküvőszervezőként az a feladatom, hogy az egész napot olyanná tegyem, amilyennek Ti megálmodtátok!

Amennyiben úgy érzitek, hogy az előkészületeknél nincs szükségetek segítségre, vagy csak egyeztetésre, apróbb segítségkérésnél van rám szükségetek az is egy opció.

Keressetek bátran, és egyeztessünk ezzel kapcsolatban is!

Az esküvőszervezés nehéz és sok munkát igényel, de minden perc megéri az elégedett arckifejezéseket és boldog pillanatokat látva. Az igazi jutalom az, amikor a pár elégedetten távozik az esküvőről, és boldogan kezdi el közös életüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük