Skip to content

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig az esküvőszervezést – #13 – Dj választás, zene az esküvőn

Abban, hogy az esküvőnkre dj-t szeretnénk elég hamar meg tudtunk egyezni. Viszont abban, hogy ki legyen az, én voltam határozottabb. Zsombor nagyon fiatal dj-t szeretett volna, mert szerinte csak egy nagyon fiatal tudja megmozgatni a többségben fiatal násznépet, én viszont egy régi ismerősömért kampányoltam, akit még az egyetemen ismertem meg, ő egy retro dj, BanDj. A találkozó előtt Zsombor még félve állt neki a dolognak, de a beszélgetés után már ő is megnyugodva mondta, hogy Bandi szerinte is a legjobb választás lesz.

Bandi zenéket kért tőlünk, amiket szeretnénk az esküvőn hallani, ami szuper, hiszen akkor valóban olyan zenék szólnak, amiket mi szeretnénk. Volt pár egészen biztos zenénk, amiket mindenképp szerettünk volna, aztán megkérdeztük a barátainkat is, hogy ők miket hallanának szívesen. Ennek utólag nagyon örülök, hiszen a barátaink egész este várhatták, hogy mikor csendül fel a nekik kért dal, és Bandi ezeket a lehető legtökéletesebb helyekre és időkbe illesztette be.

Tökéletesen ráérzett arra, hogy mikor milyen zenére van szükség, és bár voltak teljesen váratlan történések, ő mindenre a lehető legjobban reagált! Utólag elmondta, hogy ő is hasonlóan jól érezte magát nálunk, aminek szintén nagyon örültem. Az egyik legjobb döntés volt a Nagy Napon Téged választani Bandi, köszönöm! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük