Skip to content

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig velem az esküvőszervezést – #11- Fodrász

A fodrász kérdésben nehézséget okozott a hosszú és erős szálú hajam. Találkoztam olyan fodrásszal, aki nem is vállalt garanciát a hullámosításra a hajam miatt.

A legtöbb esetben a menyasszonyi frizura a sima alkalmi frizura többszöröse, ami érthető olyan szempontból, hogy a menyasszonyi frizurának valóban egész este szépen kell tartania, de mint menyasszony a költségekkel sem akartam nagyon elszállni. Így találtam rá Dórira, akinél nem azt kell kifizetni, hogy menyasszony vagyok vagy sem, hanem a frizura stílusát, bonyolultságát ami nagyon szimpatikussá tette számomra.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a fodrásszal mindenképp készüljön próbahaj az esküvő előtt, hogy ne érjenek váratlan meglepetések a nagy napon, illetve biztosan olyan frizura készüljön, amit a menyasszony valóban szeretett volna. A másik ami nagyon fontos volt számomra, hogy aznap egy helyen készülődhessek, a nagy napon már ne kelljen sok felé rohangálnom, ezt az igényemet, a kiszállást szerencsére Dóri teljesítette is.

 

A próbafrizura készítés előtt izgatott voltam, hogy hogy fog kinézni a frizurám. Vittem pár inspirációs képet és persze a hajdíszemet is, hogy meg tudjuk nézni, hogy valóban élesben hogy fog kinézni a hajam. A végeredmény véleményem szerint csodás lett, Zsani barátnőm úgy küldött el a próbára, hogy reméli, hogy hercegnőt csinál belőlem és azt kell mondjam, ezt Dórinak sikerült maximálisan teljesítenie.

 

A Nagy napon izgatottan vártam, de a próbahaj után leülepedett pár dolog, ami megfogalmazódott bennem, így élesben az esküvő napján a felmerülő kívánságaimat Dóri könnyen vette, mindenben támogatott és segítséget kaptam tőle minden kérésemmel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük