Skip to content

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig velem az esküvőszervezést! – #15 – Tánctanulás

Mi egy buliban táncolva ismerkedtünk meg, nagyon szeretünk táncolni. Biztosak voltunk már az elején abban, hogy valamilyen koreográfiát szeretnénk megtanulni. A YouTubeon található rengeteg esküvői táncos videó és mi több különböző videóból raktuk össze a végleges táncunkat a saját lépéseinkkel kiegészítve. A zene is különlegesebb volt, egy Billie Eilish: Bad guy feldolgozásra táncoltunk, amit úgy gondolok nem túl szokványos egy esküvőn.

Mivel a próbákon párszor rontottunk, sőt a főpróbán is, nagyon izgatottan álltam neki a táncnak. Külön idegesség volt bennem a ruha miatt, hiszen magassarkúban volt lehetőségünk próbálni, de a nagy ruhában csak egyszer (még az első pillantás után), ami nem sikerült tökéletesen.

Nem tudom, hogy hogy történt – pedig tényleg nagyon izgultam a sok rokon és barát pásztázó szemei között – de élesben szerencsére semmit sem rontottunk és utána mindenki megdicsérte a táncunkat!

Azt javaslom, hogy mivel a tánc mindenképp egy összekovácsoló erő, így ha szerettek táncolni mindenképp készüljetek valamilyen koreográfiával, hiszen a közös tanulásból egy jó emlék és randis program válhat.

Ha kevésbé érzitek magatokat kreatívnak, vagy jobban bíztok egy profi segítségében, rengeteg lehetőség van kifejezetten esküvői táncokat tanító tanárokhoz bejelentkezni. Ezt is érdemes időben megtenni, hiszen csak a fantáziátok szabhat határt a koreográfiátok bonyolultságának, de kell gyakorlás mellett fantasztikus élményt adhattok magatoknak és a násznépnek egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük