Skip to content

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig velem az esküvőszervezést! – #16 – Cipőválasztás

A cipők esetében a legfontosabb a kényelem. Sokan – akik egyáltalán nem hordanak magassarkú cipőket a hétköznapokban – úgy döntenek, hogy a Nagy Napon sem akarnak botladozni, így lapos sarkú cipőt választanak. Meg tudom érteni ezt az elképzelést is, hiszen nagyon rossz, ha valaki egész éjjel feszeng, főleg egy olyan napon, aminek az önfeledt boldogságról kellene szólnia. Ebben az esetben választhat két féle stílus közül a menyasszony: az elegánsabb balerina cipő és a sportosabb tornacipő közül, attól függően, hogy melyik illik a stílusához közelebb. Szerintem az is nagyon szuper, amikor az esküvő napján érződik a pár egyénisége, stílusa az esküvőn, hiszen miért is kéne megváltozniuk ezért a napért, mikor ez a nap szól róluk igazán?

Én szoktam elegáns cipőket hordani, nagyon szeretek csinosan felöltözni, azonban mind a fotózós, mint a szervezős munkáim során kényelmes lapos sarkú cipőt szoktam hordani, így nem mertem megkockáztatni a tűsarkú cipőket. Már korábban eldöntöttem, hogy a cipőmnek vastag sarka lesz, hiszen azon stabilabban tudok állni, lépni, táncolni. Másik, amit mindenképp szerettem volna, hogy a cipőm szandál legyen. A lábamat gyakran a lábujjamnál szokta törni a cipő, ezért szerettem volna, szandált vásárolni. Szerencsére sikerült is egy tökéletes darabot választanom, amit eredetileg cipőklipsszel terveztem feldobni, de végül önmagában is csodásnak tartottam!

Hallottatok már a cipőklipszekről? A cipőklipsz egy külön a cipőre illeszthető dísz, ami az egyszerűbb darabokat is feldobja, de könnyen le is vehetitek, így olyan mintha két cipőtök lenne, egy egyszerűbb és egy díszesebb darab!

Ne felejtsétek a Nagy Nap előtt betörni a cipőtöket, hiszen teljesen beárnyékolhatja a napotokat egy rosszul megválasztott, kényelmetlen cipő. Ha bonyolultabb, komolyabb táncot tanultok be, mindenképp gyakoroljatok előtte a cipőben is, hogy ne botladozzatok a cipőben. Ez nem csak a menyasszony, hanem a vőlegény esetében is nagyon fontos!

Ha úgy érzitek, hogy kényelmesebb lapos cipőre cserélni a magassarkút, akkor készüljetek váltás cipővel, amit szerintem mindenképp érdemes betenni a táskába!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük