Skip to content

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig velem az esküvőszervezést #4 – Pinterest ötletek

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig velem az esküvőszervezést #4 - Pinterest ötletek

A Pinterest régóta hatalmas segítséget nyújt a pároknak és nekem is. Én nem csak most estem neki a nézelődésnek, hiszen, ha egy-egy pár megkeres az ötleteivel sokszor merítek innen, hogy tudjam nekik vizualizálni az ötletet, de ha mostanában meglátok egy-egy olyan ötletet, ami beleillik a koncepciónkba, azonnal lecsapok rá és elmentem a végre már közös mappánkba.

A Pinteresten és más közösségi oldalon minden csodálatosnak és egyszerűnek tűnik, de nem igazán gondolunk bele abba, hogy ez pontosan mennyibe kerül, illetve, hogy tényleg hozzánk illik-e a stílus vagy csak megtetszett-e egy képen.

Nemrégiben voltam helyszínbejáráson egy rendezvénypajtás helyszínen és ott beszéltük a tulajdonossal, hogy sokszor betipegnek a menyasszonyok nagy habos-babos ruhában az erdőbe és meglepődnek azon, hogy fáznak, hogy esetleg nehezen tudnak gyalogolni a magassarkújukban…pedig a Pinteresten jól nézett ki. Nem mindenkihez illik minden stílus.

Nagyon hasznosnak találom azt, ha sok képet nézegetünk, hiszen akkor körvonalazódik még jobban, hogy az, ami tetszik nekünk és mi az, ami semmiképpen sem, azonban muszáj leszűkítenünk a kört, hiszen nem áraszthatjuk el a szolgáltatóinkat több 100 képpel. A dekoros kapcsolatom szokta mondani, hogy minden dekorelemből (asztaldísz, menyasszonyi csokor stb) csak egy olyat küldjek, ami valóban tetszik, mert ha többet küldünk, akkor az csak összezavaró.

Fontos továbbá, hogy ha megtaláltátok a hozzátok legközelebb álló témát/stílust, akkor próbáljatok minden elemmel arra koncentrálni. Legyen egységes a szín és a stílus, mert úgy lesz harmonikus hatása a végén. Sokat meghatároz a helyszín, hiszen egy pajtás esküvőhöz nem igazán illenek az arany díszítéses dekorációk, ahogy egy kastélyba sem illik a boroshordó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük