Skip to content

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig velem az esküvőszervezést #7 – Tortakóstolás

A torta kiválasztása nagyon gördülékenyen ment, ténylegesen belebotlottam az általunk kiválasztott tortaműhelybe. Ez nem más mint a Falusi Libák. Tudni kell rólam, hogy bár édesszájú vagyok a csokoládét tekintve, de a süteményekért sosem voltam igazán oda. Ezért számomra első körben ez nem is volt annyira fontos, én a kinézetét néztem a tortáknak és Zsomborra bíztam az ízesítések eldöntését.

A Falusi Libák tortakóstoló nyílt napja az Instagramon jött szembe velem. Elsőként a csodálatos és formabontó kinézet fogott meg, amit keresek egy esküvői tortában. Rögtön jelentkeztem is és egy hét múlva már meg is tudtuk kóstolni a tortát. Említettem, hogy nem vagyok oda a süteményekért, de tejesen lenyűgöztek az ízek. Három különböző ízt kóstoltunk: csokoládésat, pisztáciás-málnásat és sóskaramellásat. Mindegyik maximálisan elnyerte a tetszésünket, főleg, hogy extraként mindegyikben volt egy roppanós elem, ami még különlegesebbé tette a tortát.

Formabontó színeivel és formájával teljesen meggyőzött minket, és bár az ízekkel eredetileg csak Zsombor foglalkozott, végül én is magabiztosan döntöttem mellettük.

Hamar le is foglaltuk őket, azóta többször találkoztam velük, partnerként is egy nagyon értékes csapatot találtam.

Legutóbbi interjúmat is velük készítettem, ha érdekel itt megtalálhatod:

https://weddingwithtina.hu/falusi-libak-interju/

Forrás: Falusi Libák

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük