TINA- TI NApotok szervezője

TINA - TInapotok szervezője

Esküvőszervezőnek lenni nagyon hálás, azonban nehéz feladat is egyben. Külső szemlélő számára lehet, hogy csak a csillogás a szép ruhák, dekorációk és a csodálatos esküvői környezetből állhat az esküvőszervezői munka. Jól hangzik nem? Ez valóban az egyik része, amit az esküvőszervező valószínűleg nagyon imád, azonban nem csak ennyiből áll a dolog.

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak kicsit, hiszen a közös munka elengedhetetlen része a szimpátia, hiszen, ha az megvan, szinte nem is munkának tűnik a szervezés, hanem csak önfeledt beszélgetésnek, és nekem éppen ez a célom.

274138991_918818138780922_3565071790281273160_n

Ihász Krisztina Anna vagyok, de mindenki Tinának hív. Egészen kisgyermek koromban már elkezdődött a rendezvények iránti szeretetem, ami eleinte a családomnak készült kiállításokban, majd az ünnepeken (karácsony, születésnap) kisebb előadásokban merült ki (az öcsém nagy örömére, hiszen őt vontam be mindig a szervezési folyamatokba)

Általános iskolában minden évben a farsangi előadásokban éltem ki az ötleteimet és minden lehetőséget megragadtam arra, hogy rendezvények közelében lehessek és szervezzek. Ugyan ez a lendület folytatódott a gimnáziumban is, amikor a minden évben megrendezésre kerülő Madách napokból vettem ki a részemet a szervezésből. A gimnázium alatt elkezdtem dolgozni egy csapat részeként Vácon.

Az egyetem alatt két szórakozóhelyen is dolgoztam rendezvényszervezőként, de az esküvőszervezés csak a szakmai gyakorlatom alatt ragadott meg. Egy olyan szakmai gyakorlatos helyet kellett választani, ami kapcsolódik a turizmus-vendéglátáshoz és mivel voltak rendezvényes óráim, ezért mehettem ebbe az irányba. Akkor a gyakorlatot vezető főnökeim azt mondták, hogy sokan esnek ki a szakmából, mert csak a csillogást látják, a kemény munkát nem és nem bírják. Élénken élnek a szavaik a fejemben, hogy a gyakorlat végén vagy nagyon megszeretem a szakmát, vagy abba akarom hagyni. Az előbbi vált valóra, hiszen jobban megszerettem az esküvőket, mint előtte valaha. Később a diplomadolgozatomat is esküvői trendváltozásokból írtam, azóta pedig volt szerencsém több esküvőt is megszervezni.

Azóta is folyamatosan képzem magam, hiszen úgy gondolom, hogy minél többet tanul az ember, annál szélesebb körű szolgáltatást tud nyújtani. Rendezvényes irányban és fotós irányban is sokat fejlődtem az elmúlt időkben, hiszen jelenleg egy fotós képzést csinálok, ami segítségével a Photoshop és egyéb szerkesztők világába is betekintést nyerhettem. Az esküvők iránti szeretetem mai napig töretlen, egy-egy esküvő megszervezésekor azt csinálom, amit a legjobban szeretek, boldoggá tenni másokat, örömet okozni nekik!

Sok boldogságot kívánok minden házasulandónak és ifjú párnak, kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok!

Amennyiben szimpatikus lettem számotokra keressetek az alábbi elérhetőségek egyikén:

Honlap: https://weddingwithtina.hu/

Instagram: @weddingwithtitna

Facebook: @Wedding with Tina

email cím: weddingwithtina@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük