Skip to content

Az esküvő napja

Az esküvő napjával kapcsolatban a legfontosabb, hogy próbáljatok a lehető legnyugodtabbak maradni. Tudom, hogy lehet, nehéz feladat, de ha szervezővel dolgoztok, akkor ő rengeteg terhet levesz a vállatokról.

Fontos, hogy az esküvő napja előtt feküdjetek le aludni amilyen korán csak tudtok, hiszen következő napon egész nap talpon lesztek, ami mindenféleképpen kimerítő. Előző nap foglalkozzatok magatokkal és egymással, a többit pedig bízzátok rá a szervezőtökre, a helyszínre, bízzatok a szolgáltatóitokban.

Amit sok pár elfelejt vagy nem fordít rá kellő figyelmet, az a megfelelő táplálkozás és hidratálás az esküvő napján. Sokszor előfordul, hogy a sok pörgés, teendő, a készülődés nagy izgalmában elfelejtkeznek a párok ezekről és amikor igazán kellene teljesíteni, akkor kényelmetlenül érzik magukat, esetleg megszédülnek picit, így nagyon fontos az esküvő napján a tartalmas reggeli.

Ha akartok beszédet mondani, gondoljátok át a mondandótokat, illetve egészítsétek ki, ha a Nagy Nap izgalma és érzelmes hangulata kihoz még belőletek egyéb gondolatokat.

Ha nem dolgoztok esküvőszervezővel, akkor egyeztessetek a szolgáltatókkal, ha megérkeznek, pontosítsátok az elképzeléseket.

Mosolyogjatok sokat! Az esküvő napján mindenki benneteket néz, nem is beszélve a kamerákról, videókról. Higgyetek nekem, ha mosolyogtok és látszik, hogy boldogok vagytok, akkor még sugárzóbb lesz tőle az arcotok.

Éljetek meg a pillanatokat! Tapasztalatból mondom, hogy a több hónapos készülődés után egy szempillantás alatt eltelik az esküvő napja! Fontos, hogy csak olyan dolgokat tegyetek, amiben jól érzitek magatokat, azokkal, akikkel jól érzitek magatokat, és legyetek benne minden pillanatban 100%-osan, hogy ez a csodálatos nap tényleg életetek egyik legszebb napjaként maradjon meg egész életetekben!

Ha segítségre lenne szükségetek, aki végigkísér titeket a szervezés útján keressetek bátran az esküvőszervező csomagjaimért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük