Skip to content

Inanna Wedding interjú

Inanna Wedding interjú

 Mutatkozzatok be kérlek, mondjatok pár szót az Inanna Weddingről!

Nem véletlenül választottuk névadónknak Inannát, a summer Istennőt, aki a szerelem és az érzékiség Istennője, mert benne ott van minden ami a nőt-nővé teszi. A szépség, a nőiesség, a szenvedély, a harcosnő, a vadság, a lágyság és a misztikum. Ezek a minőségek magukba hordozzák márkánk esszenciáját.

Mióta vagytok a szakmában?

2019-ben indítottunk, akkoriban ütött be a Covid, így az indítás a vártnál kicsit lasúbb volt. A 2020. év elején begyűrűző világjárvány minket is érintett. Mi mégis töretlenül hittünk két dologban: hogy a szerelem és a házasság újra győz és a pandémia mérséklődik.

Mitől egyedi a Ti szolgáltatásotok? Miért Titeket válasszanak a menyasszonyok?

Mert szeretjük a minőséget, a szépet, a kézimunkát. Szeretjük amikor a menyasszony személyisége megnyilvánulhat ruháinkban, és amikor egy nő a lehető legszebb lehet, a lehető legelőnyösebb oldalát mutatja meg önmagának és a környezetének. Azt a boldogságot látni valakiben maradandó élmény.

Mivel a ruha rájuk van szabva, hogy tudják eldönteni, hogy mi áll nekik jól, milyen stílust válasszanak? Mi alapján méritek fel a menyasszony stílusát? Hogyan segítitek őt a döntésben álmai ruhája kapcsán? 

Sokat beszélgetünk a menyasszonyokkal, kérdezgetjük mit szeret mit nem. Fontos számunkra, hogy megismerjük őt, és ne csak a testét, hanem a lelkét is öltöztessük fel. Fontos a menyasszony egyénisége, ezért a megismerésére törekszünk. Sokat beszélgetünk és inspirációkat mutatunk neki, valamint ha van igény rá, akkor stílustanácsadást is kérhet. Nyitottak vagyunk.

Csak fehér színű ruhákat készítetek vagy más színek is szóbajöhetnek nálatok menyasszonyi ruhaként?

Szeretjük a szépet, a nőiséget, melyek az Inanna Wedding számára az anyag világában a csipkében, a selyemben. A színek világában pedig a jól összehangolt színekben jelennek meg. Mindig a személytől függ hogy a fehér melyik árnyalata, és esetleg melyik más szín áll jól neki. Ezért mi más színekre is nyitottak vagyunk, arról nem is beszélve, hogy az Inanna Wedding tervezőjének nagyon jó színérzéke van, szereti a színeket kombinálni, ezért nem ilyedünk meg semmitől, sőt.

Hogy működik nálatok a tervezés folyamata? Mennyi idővel az esküvő előtt keressenek meg Titeket a menyasszonyok?

Lehetőleg szeretjük, ha 3-4 hónappal esküvő előtt keresnek meg a menyasszonyok. Így van elég időnk elkészülni, azonban szükség esetén gyorsabban is el tudunk egy ruhát készíteni.

Van lehetőségük a menyasszonyoknak inspirációt hozni más tervezőtől vagy jobban szeretitek a teljesen egyedi ruhákat?

Abszolút nyitottak vagyunk más ötletekre, célunk az, hogy a menyasszony önmagát tudja megélni a ruhájában, mi pedit azt nézzük, hogy az Inanna Wedding csapata hogyan tud ehhe hozzájárulni.

Tudnak a menyasszonyok meglévő ruhákból választani nálatok?

Igen vannak meglévő darabjaink is, amelyek közül egy-egy darab el is vihető.

Az anyag kiválasztásánál mennyire van kapcsolatban az ár a kényelemmel? (pl. tapintás, súly, díszítés, öltözködés)

Nagyon szeretjük a tisztaselymet, mert szinte együtt lélegzik és él a testtel. Imádjuk a lágyságát és a finomságát. A tisztaselymen kívül, szívesen dolgozunk francia csipkével is. Ezek mellett, nagy örömmel tervezünk a szaténnal, tüllel, selyemmuszlinnal, düssesszel és az organzával.

Mik a távlati terveitek?

Idén tavasszal indítjuk újabb kollekciónkat, lelkesek vagyunk nagyon.

Ha egy mondatban kellene összefoglalni, hogy miről szól az Inanna Wedding, mi lenne az?

Legyen az szexi, romantikus, vagy extravagáns, letisztult, esetleg bohém aki szeretnél lenni, mi örömmel alkotjuk meg az egyéniségedhez legjobban illő állomruhádat. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük