Skip to content

Interjú Vadász Majával, a Telefonos Vendégkönyv megálmodójával

Mutatkozz be, mondj pár szót magadról!

Vadász Maja vagyok, 24 éves, friss házas. Ha 3 szóban kellene bemutatkoznom, akkor ezek lennének: hálás, kreatív, intuitív. Imádok világot látni, nevetni, természetben lenni, szeretni, alkotni. Lényegében élni szeretek.

 

Mivel foglalkozol pontosan? Mit kell tudni a Telefonos Vendégkönyvről?

Egyéni vállalkozóként tevékenykedem. Dolgoztam esküvői dekoratőrként, esküvőszervezőként, jelenleg pedig a saját szerelemprojektemen dolgozom gőzerővel, a Telefonos Vendégkönyvön.

A Telefonos Vendégkönyv egy átalakított, bérelhető antik telefon, mely megörökíti a vendégek jó kívánságait, személyes üzeneteit videófelvétel formájában. A szolgáltatásunk azzal a céllal jött létre, hogy egy igazán egyedi, személyes és örök emléket állítsunk az emberek számára.

A működése igen egyszerű:

  1. A vendégek felemelik a kagylót
  2. Meghallgatják az üzenetrögzítőt (a pár által felmondott hangüzenetet)
  3. A csengőszó után üzenetet hagynak (ezt rögzíti a telefonban elhelyezett kamera)

A kagyló letételével a telefon elmenti és tárolja a videóüzeneteket. (nincs limit, bármennyi üzenetet hagyhatnak a vendégek)

Honnan jött az ötlet?

A saját esküvőnkre, (mely 2022. szeptemberében volt) szerettem volna valami igazán különleges vendégkönyv alternatívát, mivel sokszor láttam, hogy az esküvők után a vendégkönyvek a polcon porosodva végzik. Nagyon sokat keresgéltem, mire belebotlottam egy amerikai esküvő videójába, ahol a vendégek hangüzenetetet hagytak a párnak egy retró telefonon keresztül. Mivel közel s távol sem volt hasonló szolgáltatás Európában, így elkezdtünk ötletelni a férjemmel, hogy hogyan tudnánk megvalósítani az esküvőnkre. Egyből a továbbfejlesztésen gondolkoztunk, így egy olyan készüléket álmodtunk meg, ami videófelvételt rögzít. Szerencsénkre a technikai háttér adott volt, mivel édesapám egy informatikai cég vezetője. A telefonnak az esküvőnkön akkora sikere volt, valamint olyan felbecsülhetetlen, megható és vicces videóüzenetekkel gazdagodtunk, hogy eldöntöttük: meg szeretnénk osztani ezt az örömöt másokkal is.

Milyen pároknak ajánlanád a szolgáltatást?

Én vallom, hogy az emberi kapcsolataink a legfontosabbak az életben; nincs annál nagyobb öröm, mint szeretteink hangját hallani, látni a mosolyt az arcukon. Aki hasonlóképpen gondolkodik és tudja értékelni ezeket a pillanatokat, azoknak mindenképpen ajánlanám a Telefonos Vendégkönyvet. Meg hát, ki ne szeretne maradandó videóüzeneteket kapni azoktól, akiket a legjobban szeret?:)

Szerinted megfér egy hagyományos vendégkönyv a Telefonos Vendégkönyv mellett? Milyen formában tudnád ezt elképzelni? Volt már erre példa?

Véleményem szerint esküvő terén nincsenek szabályok, a lényeg, hogy a pár mit szeretne.

Természetesen kihelyezhető mellé sima vendégkönyv is, vagy polaroid kamera. Minél több szép emlék, annál jobb! A tapasztalat viszont eddig az volt, hogy a párok nem igényeltek a telefon mellé mást.

Milyen formában kapják meg a párok a kész felvételeket?

Jelenleg a párok online térben kapják meg a felvételeket, videó formátumban. Hamarosan pedig az új weboldalunkon keresztül kezelhetik a készült felvételeket, egy jelszóval védett, saját galériában.

A videóüzeneteket egyesével, időrendi sorrendben nézhetik vissza, továbbá egy megvágott kisfilmet is átadunk a pároknak az üzenetekből.:) (A legutóbbi esküvőn például annyi üzenet született, hogy 40 perces lett a vágott kisfilm!)

Milyen technikai szükségletei vannak? Mekkora helyre van szükség a kiépítéséhez?

A készülék vezeték nélküli, így bárhova kihelyezhető, mindössze egy megfelelő magasságú asztalt igényel a telefon, semmi mást.

Mi a kedvenc részed egy esküvőben? Miért?

Nekem az a kedvenc részem, amikor kézzel fogható a levegőben a szeretet áramlása. Mind a pár egymás iránti szerelme, mind a családtagokból, barátokból, ismerősökből áradt feltétlen szeretet, meghatottság. Csoda érzés ez.

Mik a jövőbeni terveid? Tervezed valahogyan tovább fejleszteni?

Abszolút! Ezerrel zajlanak a fejlesztések, a gyártás, a logisztika. Nagyon sok izgalmas újdonsággal készülünk a jövőre nézve. Bővíteni fogjuk a választható stílusokat és kiegeszítőket, dolgozunk a 4k-s felbontású felvételek megvalósításán, teljes arculatváltáson fogunk átmenni, illetve hamarosan a külföldi piac felé is megnyitjuk a kapukat. Izgalmas út lesz!:)

Ha egy párnak szimpatikus a Telefonos Vendégkönyv, hogyan tudja felvenni veled a kapcsolatot?

A weboldalunkon ( www.telefonosvendegkonyv.hu ) lévő foglalási form kitöltésével tudják a párok felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben van elérhető készülék a dátumra, előleg átutalásával tudják lefoglalni a Telefonos Vendégkönyvet a nagy napjukra.

Nagyon köszönöm az interjút! 🙂 Ha további kérdésetek lenne a Telefonos Vendégkönyvvel kapcsolatban írjatok nekem vagy Majának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük