Skip to content

Természet varázsa: Esküvő a szabadban

Természet varázsa: Esküvő a szabadban

Az esküvőszervezés során egyre több pár dönt úgy, hogy a hagyományos polgári esküvő helyett a szabadban tartja meg a Nagy Napot. Az esküvők a természetben idilli és romantikus környezetben zajlanak, és lehetővé teszik a pároknak, hogy szabadon kifejezzék saját stílusukat és ízlésüket.

A megfelelő helyszín kiválasztása

Az esküvő helyszínének kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Keressetek olyan kertet vagy szabadtéri helyszínt, amely gyönyörű és ápolt, és megfelelő méretű a vendégek számához. Lehetőség szerint válasszatok olyan helyszínt, amely természetes árnyékot is biztosít a vendégeknek. Gondoskodjatok megfelelő számú ülőhelyről és mérjétek fel, hogy a helyszín megfelel a kényelmes közlekedéshez.

Dekoráció természetes elemekkel

A szabadtérre szervezett esküvőkhöz ideálisak a természetes dekorációk. Használjatok virágokat, faágakat, fa korongokat és egyéb természetes elemeket a helyszín díszítéséhez. Az egyszerűség és természetesség a kulcs ebben az esetben.

Időjárás – rugalmasság

Készüljetek fel arra, hogy az időjárás változékony lehet, gondoskodjatok arról, hogy legyen egy terv esős napra vagy túl meleg időre is.

Szertartásvezető – anyakönyvvezető

Érdeklődjetek, hogy a választott helyszínetekre kimegy-e a helyi anyakönyvvezető. Amennyiben nem, vagy szeretnétek Ti kiválasztani, hogy ki lesz az a személy, aki levezényli a szertartásotokat, lehetőségetek van szertartásvezetőt választani.

TIPP!

Ha nagyobb létszámú szertartást terveztek, illetve, ha a szertartás alatt szükségetek van hangosításra, zenére, mindenképp gondoljátok végig, hogy honnan tudtok ehhez áramot biztosítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük