Skip to content

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig velem az esküvőszervezést #12 – Sminkes

Csoda sminkesem nem más, mint Gődény Csilla, őt Makeup by Csilla néven találhatjátok meg a közösségi oldalakon, illetve vele interjút is készítettem korábban. Nagyon rugalmas lány, akinek minden szaván érződik, hogy imádja a munkáját. Már az első szakaszban is nagyon segítőkész volt, mikor tanácstalan voltam, próbált terelgetni az utamon.

Már a próbasminkemnél sem csalódtam egy percig sem. Csilla a saját lakásán kialakított kis szépségszalonban várt és készségesen fogadott. Kávéval kínált, zenével várt, igazán jó hangulat lett már az első pillanatokban.

A sminkelés egész folyamatában kérdezett, hogy mi tetszik és mi nem, hogyan szoktam sminkelni, hogyan érzem szépnek az egyes részeket. Igyekeztem természetesebb hatásra törekedni, de a menyasszonycsillámnál és az élénk rúzsnál elvesztem.

Csilla nagyon örült neki, hogy végre egy menyasszony kicsit élénkebb rúzst választott, de a döntésem akkor még nem volt végleges.

Mit gondoltok, egy menyasszonynak lehet élénkebb színű rúzsa vagy a visszafogottabb jobban illik egy menyasszonyhoz?

A barátnőimet, családtagjaimat megkérdeztem és két táborra oszlottak, de végül úgy döntöttem, hogy hozzám jobban illik az élénkebb szín (főleg, mert a dekorációnk is bordó színű volt), így a végső döntésem erre esett!

Köszönök neked mindent, Csilla!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük