Skip to content

Tervezzünk együtt, kísérjétek végig velem az esküvőszervezést! – #17 – Menyecske ruha, menyecske tánc

A menyecske ruha választás számomra nehezebbnek tűnt, mint gondoltam. Alapjáraton imádom a piros színt, így úgy gondoltam a menyecske ruha kiválasztása teljesen hazai pálya számomra. Ez sajnos nem így lett. Sok időbe telt mire találtam egy ruhát, ami igazán tetszett. Az első álomruha nagyon hasonlított a menyasszonyi ruhámra, de Zsombor javaslatára inkább rövidebb, könnyedebb ruhát választottam, amiben az esti forgatagban könnyebben tudok majd táncolni. Hallgattam rá és végül nagyon örülök, hogy így lett! A nyár egyik legmelegebb napján volt az esküvőnk, így sokkal jobb választás volt egy könnyebb, rövidebb ruha.

A menyecsketáncot is formabontóra terveztük. Hagyomány szerint a menyecsketáncnál az új asszony és új férj táncolnak együtt piros ruhában, akkor szoktak aprót szórni az ifjú párnak. Nekem viszont az járt a fejemben, hogy ha már ilyen sok koszorúslányunk és „koszorúsfiúnk” van, akkor miért ne vonnánk őket bele egy közös, izgi buliba? Így is tettünk és a menyecsketáncunkból egy nagyon látványos és hangulatteremtő flashmob kerekedett! A próba nehézkes volt, hiszen sokfelől érkeztünk, próbálkoztunk online videó feltöltéssel és tanulással, de úgy kevesen tudták megtanulni, így majdnem mindenki előtte lévő nap, vagy aznap délelőtt tudta megtanulni a táncot. Reggel a készülődés közben kimentem a teraszra és meghatottan láttam, hogy a kis csapatunk együtt próbál, hogy az estére már tökéletes legyen a koreográfia. Nagyon hálás voltam nekik!

Este kicsit izgultam, hogy hogy fog alakulni, de őszintén elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok a csapattal, nagyon köszönöm nekik ezúton is! Kifejezetten Adri barátnőmnek, aki segített összerakni a koreográfiát!

A tánc után megtelt a tánctér, így adott volt a helyzet, hogy hatalmas bulival folytatódik az este!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük