Skip to content

Az év színe 2024: Peach Fuzz

A Pantone minden évben dönt arról, hogy mi lesz az év színe a következő évben. Ez a szín megjelenik a lakberendezésnél, a divat világában, de népszerű lehet az esküvőknél is.

Az idei szín, az úgynevezett „Peach Fuzz”, ami a barackszínhez, illetve a flamingók világosabb színéhez hasonlít. Ez a szín üde, könnyed, energikus.

Az esküvőkön ez a szín feltűnhet a terítők futóján, a szalvétákon, gyertyatartókon vagy a csokorba is bele lehet csempészni.

Ha tetszik ez a szín, akkor válasszátok koszorúslányruhának, vagy menyecskeruhának ezt az árnyalatot. De ha nem akarod ennyire dominánsan ezt a színt, akkor válassz apróbb kiegészítőt a színben, vagy viselj egy ilyen árnyalatú cipőt, ami csak néha fedi fel magát az nap folyamán.

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a Peach Fuzz színt bevonjátok az esküvőtökbe, az a meghívók. Mind az egész háttér, mind a meghívó grafikai elemei, vagy akár egyes fontos szövegrészeket is kérhettek ezzel a színnel, kiemelve a lényeges információkat. Ne feledjétek, ha a meghívót egy bizonyos stílusban tervezitek, érdemes a későbbiekben a többi papírárut is ebben a stílusban készíteni.

Ahol még fel tudjátok könnyedén tüntetni ezt a színt az a torta. Akár torta díszeknél, vagy akár a torta külső színezésénél is előfordulhat teljes egészében, vagy csak mintha festék lenne, pár részen.

 

Nektek tetszik a 2024 év színe, a Peach Fuzz? Választanátok az esküvőtökre?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük