Skip to content

Nadrágos menyasszony

Ha menyasszonyi ruhára gondolunk, akkor hagyományosan hosszú fehér ruhákat és csillogó tiarákat képzelünk el, de egyre több modern menyasszony választ egyedülálló és különleges stílust a menyasszonyi öltözetéhez. A nadrágos esküvői ruhák egyre népszerűbbek, és nemcsak a kényelmes viselet miatt, hanem azért is, mert nagyon prektikusak. Egyszer egy ruhaszalonban hallottam egy menyasszonyt, aki arról panaszkodott szüleinek, hogy fogalma sincs, hogy milyen ruhát válasszon, mert szinte sose hord szoknyát. Természetesen nem azt jelenti, hogy nem talál majd magának megfelelő ruhát, de ebben az esetben opció lehet egy nadrágos menyasszonyi ruha, ami szintén lehet nagyon elegáns és menyasszonyos. Hoztam nektek pár okot, amiért jó ötlet lehet nadrágot választani az esküvőre menyasszonyként.

Kényelem

Hosszú nap vár a menyasszonyra az esküvő napján, és egy kényelmes nadrág sokkal könnyebb viselet lehet, mint egy hosszú ruha. A menyasszony könnyedén mozoghat, táncolhat, anélkül, hogy azon kellene aggódnia, hogy mikor fognak rálépni a szoknyájára.

Egyedi stílus, különlegesség

A nadrágos esküvői ruhák még nem annyira elterjedtek, így biztosan egyedi és maradandó lesz a megjelenésed, ha egy ilyen ruha mellett döntenél. Legyen az egy egyszerű és elegáns nadrág, egy bohém ujjatlan overál, vagy egy vagány nadrágkosztüm, a lehetőségek szinte végtelenek.

Mint az Anti-bride mozgalomról szóló bejegyzésemben már írtam, sok menyasszony nem akar megfelelni a hagyományoknak, így azoknak, akik hasonlóan éreznek, nagyszerű megoldás lehet ebben az esetben egy nadrág az esküvőre.

Hordhatod később is!

Tervezetheted úgy a menyasszonyi nadrágodat, hogy azt később is felveheted elegánsabb alkalmakra!

Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy nadrágos esküvői ruhát választasz-e, most van itt az ideje, hogy megfontold ezt a stílust. Egy nadrágos esküvői ruha egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz, és lehetővé teszi, hogy az esküvőd valóban a te személyiségedet tükrözze. Ne félj kitűnni a tömegből és kövesd a saját stílusodat az esküvődön. Egy biztos: egy nadrágos menyasszony mindig egyedülálló és lenyűgöző látvány lesz az esküvőjén.

Ha pedig most azon gondolkozol, hogy mégis honnan tudnál magadnak megfelelő, jó minőségű és csodás menyasszonyi ruhát találni, akkor teljes szívből ajánlom neketek az Inanna Ruhákat! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük